Verkkolaskujen vastaanotto Wihurin Metro-tukun asiakkaille!

Tämä kampanja ei ole enää voimassa.

Verkkolaskut tarjoavat luotettavan ja valvotun laskujen toimitustavan. Laskujen käsittely helpottuu ja siihen käytetty työaika vähenee. Sähköinen laskutus mahdollistaa myös yrityksen toiminnan kehittämisen.

Apix Laskumappi on selaimella käytettävä verkkopalvelu, johon voit vastaanottaa kaikki yrityksesi laskut sähköisesti. Palvelusta voit nappia painamalla lähettää myös verkko- ja kirjelaskut, jolloin yrityksen kaikki laskut säilyvät järjestyksessä yhdessä paikassa.

APIX Laskumappi ostolaskut

Laskuihin pääsee helposti käsiksi ajasta ja paikasta riippumatta. Laskuja voi selata esimerkiksi päivämäärän tai toimittajan nimen perusteella. Palvelu arkistoi kaikki välitetyt laskut kirjanpitolainsäädännön vaatiman ajan.

Palvelussa on myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia kuten laskujen tarkistus- ja hyväksyntäkierrätys tai luottotietojen tarkistus. Apixin palvelut voi myös liittää taloushallinnan ohjelmistoon, jolloin laskut vastaanotetaan suoraan ohjelmistoon / lähetetään ohjelmistosta.

APIX Laskumappi -palvelussa ei ole avaus- tai kuukausimaksuja. Vastaanotetuista tai lähetetyistä laskuista veloitetaan hinnaston mukaan.

Näin saat edun käyttöösi ja aloitat verkkolaskujen vastaanoton:

 1. Rekisteröidy APIX Laskumappi -palveluun. Saat kampanjaedun käyttöön aloittamalla rekisteröitymisen alla olevasta painikkeesta.

  Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi noin yhden työpäivän sisällä vahvistuksen, jossa kerrotaan yrityksesi uusi verkkolaskuosoite.

 2. Tiedota uusi laskutusosoitteesi laskujen lähettäjille. Saat sähköpostissa valmiin mallin tiedotteesta. Uusi osoitteesi löytyy jatkossa myös Apixin ja verkkolaskuosoite.fi -palvelun osoiterekistereistä.

 3. Aktivoi APIX Laskumapissa sähköpostimuistutukset saapuneista laskuista tai lähestyvistä eräpäivistä.

  Kampanja ei ole enää voimassa.

  Ilmaisen etuuden loputtua palvelun käyttämiseksi ostetaan etukäteen saldoa eli verkkopostimerkkejä Apixin verkkokaupasta. Katso hinnasto täällä.

  Jos lähetät/vastaanotat säännöllisesti enemmän laskuja, pyydä Apixilta lisää tietoa laskutusasiakkuudesta, jolloin palvelun käytöstä laskutetaan jälkikäteen kuukausittain käytön mukaan. Laskutusasiakkuuden minimiveloitus 20 EUR/kk.

  APIX Laskumapista tarkemmin:

  Categories: Wihuri