>
KATSO VIDEO
Verkkolaskutus titetopaketti
KATSO VIDEO
<

Automaattinen reititys tekee laskutuksesta virheetöntä!

LASKUT AINA PERILLE

VERKKOLASKUTUS APIXILTA

Laskutus verkossa helposti ja edullisesti

 

Apixin älykäs verkkolaskutus perustuu automaattiseen reititykseen. Tämä tekee verkkolaskutuksesta helppoa ja virheetöntä. Apix reitittää myyntilaskut automaattisesti vastaanottajan haluamalla tavalla joko verkkolaskuina tai paperilaskuina. Laskut lähtevät asiakkaalle siten aina oikeassa, halutussa muodossa.

 

Automaattinen reititys parantaa laskutuksen virheettömyyttä. Apix tunnistaa laskun vastaanottajan Y-tunnuksen perusteella ja käyttää reitityksessä vahvistettua, ajan tasalla olevaa verkkolaskuosoitetta. Monimutkaisten verkkolaskuosoitteiden syöttämistä laskutusjärjestelmään ja tietojen ylläpitoa ei tarvita.

 

Liitteet vaivatta verkkolaskuihin

 

Laskujen mukana lähetetään usein erilaisia selvityksiä kuten alihankkijoiden laskuja, työvuorolistoja tai asiakastiedotteita. Liitteiden lisääminen verkkolaskuihin on ollut haaste, mutta ei Apixille.

 

Apix toimittaa verkkolaskujen liitteet kaikille verkkolaskujen vastaanottajille operaattorista tai käytössä olevasta ohjelmistosta riippumatta. Laskuttaja tallentaa laskujen liitteet pdf-muodossa webbiliittymän avulla Apixin tietovarastoon. Verkkolaskussa on linkki, josta vastaanottaja voi avata liitteen.

 

Apix välittää liitteet myös pankkien Finvoice-ratkaisuja käyttäville vastaanottajille. Kirjeenä toimitettavissa laskuissa pdf-muotoiset liitteet lisätään paperilaskun lisäsivuiksi.

 

Laskut lähtevät ja saapuvat samannäköisinä

 

Apixin ratkaisuissa laskut esitetään pdf-muodossa, jolloin sekä verkkolaskut että paperilaskut näkyvät vastaanottajille täysin samanlaisina kuin miltä ne näyttävät laskutusjärjestelmästä lähetettäessä.

 

Virheellistä aineistoa ei lähetetä

 

Apixin verkkolaskupalvelu tarkistaa kaiken lähtevän verkkolaskuliikenteen, jolloin virheellisiä aineistoja ei päästetä vastaanottaviin sovelluksiin asti. Virheet korjataan ennen lähetystä.

 

Arkistointi

 

Tarvittaessa Apix vastaa myös kaikkien myyntilaskujen kirjanpitolainsäädännön mukaisesta arkistoinnista. Asiakas käyttää arkistoa internet-selaimella asiakaskohtaisilla tunnuksilla.

 

Ammattitaitoinen asiakastuki

 

Apixilla asiakasta autetaan ja kuunnellaan. Apixin asiakastuessa yhteydenottoihin vastaa aina sanomanvälityksen huippuasiantuntija. Mahdolliset ongelmat ratkaistaan nopeasti ja tehokkaasti.

 

 

SEURAA MEITÄ

KUN HALUAT KUULLA LISÄÄ

APIX MESSAGING OY

VÄLITTÄÄ KAIKKI BISNESDOKUMENTIT

APIX ASIANTUNTIJANA

URAAUURTAVAA OSAAMISTA