Ostolaskujen hyväksyntä ei voi olla helpompaa!

LASKUT OIKEASSA PAIKASSA

VERKKOLASKUJEN VASTAANOTTO

Virheellistä aineistoa ei vastaanoteta

 

Apixin verkkolaskupalvelu tarkastaa kaiken saapuvan verkkolaskuliikenteen, jolloin virheellisiä aineistoja ei päästetä vastaanottaviin sovelluksiin asti vaan ne korjataan jo ennen sitä.

 

Saapuvien paperilaskujen skannauspalvelu

 

Apix tarjoaa saapuvien laskujen skannauspalvelun ilman erillisiä perustamisvaiheen kustannuksia tai kiinteää kuukausiveloitusta.

 

Selaimella käytettävä palvelu

 

Apix on toteuttanut ostolaskujen vastaanottoon ja hallintaan myös selaimella käytettävän palvelun. Palvelussa on nähtävissä luettelo ostolaskuista sekä kaikki laskun maksamiseen tarvittavat tiedot yhdellä silmäyksellä. Maksuyhteenvedosta voi tarkastaa erääntyvät ja maksetut laskut.

 

Laskuja ja niiden liitteitä voi tarkastella yksittäin ja ne voidaan lähettää asiatarkastukseen oikealle henkilölle. Laskut ovat myös ladattavissa palvelusta omalle koneelle. Kirjeinä tulleet laskut Apix skannaa ja tuo ne sähköisessä muodossa palveluun. Laskut voi lähettää järjestelmästä suoraan tilitoimistolle.

 

Ammattitaitoinen asiakastuki

 

Apixilla asiakasta autetaan ja kuunnellaan. Apixin asiakastuessa yhteydenottoihin vastaa aina sanomanvälityksen huippuasiantuntija. Mahdolliset ongelmat ratkaistaan nopeasti ja tehokkaasti.

 

 

SEURAA MEITÄ

KUN HALUAT KUULLA LISÄÄ

APIX MESSAGING OY

VÄLITTÄÄ KAIKKI BISNESDOKUMENTIT

APIX ASIANTUNTIJANA

URAAUURTAVAA OSAAMISTA