OLE Online logo

OLE Online

OLE Online-tilitoimistoverkosto on vuonna 2009 perustettu valtakunnallinen Itsenäisten yritysten yhteistyöverkosto. Verkostoon kuuluvien tilitoimistojen toiminta perustuu sähköiseen, kirjanpidon rutiineja automatisoivaan liiketoimintamalliin. Verkostokumppanit toimivat itsenäisinä tilitoimistoina, mutta hyödyntävät verkoston sisäisiä toimintamalleja ja OLE-brändiä. Verkoston tilitoimistoissa ja niiden asiakasyrityksissä käytetään suomalaista NetBaron®-järjestelmää, joka kattaa yritysten kaikki sähköiset liiketoimintaprosessit.

Iggo logo

Iggo

Iggo on kokonaisvaltainen kumppani ja palvelutoimittaja liiketoiminnan digitalisoitumiseen niin verkossa kuin sen ulkopuolellakin. Yritys toteuttaa innovatiivisia ratkaisuja verkossa tapahtuvaan kaupankäyntiin ja sähköiseen viestintään.

Deston logo

Deston

Deston luo räätälöityjä yritysohjelmistoja kassajärjestelmistä verkkokauppoihin. Ratkaisut ovat yksilöllisiä. Niitä yhdistää yksi asia: ne tehostavat yritysten päivittäistä toimintaa ja luovat siten kustannussäästöjä. Destonin lupauksena on, että ymmärrämme yrityksen liiketoimintaa.

X3Msoft logo

X3Msoft

X3Msoft Oy toimittaa pohjoismaisille pk-yrityksille toiminnanohjausohjelmistoja ja palveluja. Yritys edustaa valikoituja ERP-ohjelmistoja sekä vastaa niiden myynnistä, konsultoinnista, räätälöinnistä ja tuesta. ERP-ohjelmistoille lisäarvoa tuottavat ohjelmistojen edustukset ja palvelut, kuten Business Intelligence, palkkaohjelmat, pankkiohjelmat sekä integraatiot kuten Apix finvoice.

SprintIT logo

SprintIT

SprintIT on avoimen lähdekoodin Odoo yritysohjelmiston asiantuntija. Olemme Pohjoismaiden johtava Odoo-toimittaja ja Suomen ainoa Gold-tason yhteistyökumppani. SprintIT on lokalisoinut Odooseen kattavan taloushallinnon paketin, jolla hoidat yrityksesi taloushallintoa suomalaisen kirjanpitolainsäädännön vaatimusten mukaisesti. SprintIT:n tarjoamaan Odoo taloushallinnon pakettiin kuuluu luonnollisesti myös Apixin verkkolaskuliittymä.

Ahkio logo

Ahkio

Ahkio Consulting Oy on avoimeen lähdekoodin perustuvan Pupesoft toiminnanohjausjärjestelmän erikoisosaaja. Toiminnanohjauksesta meillä on yli 50 vuoden kokemus.

ERPWare logo

ERPware

Olemme lisänneet panostusta Odoo-liiketoiminnan kasvuun ja kehitykseen. Osana tätä panostusta, liityimme vuoden alusta Odoo-kumppanuusohjelmaan ja ERPWare Oy:sta tuli virallinen Odoo Ready Partner vuosikymmenen vaihtuessa. Odotamme vuodelta 2020 vahvaa kasvua ja uusia asiakkuuksia. Lisäksi tulemme markkinoimaan uusia toimintamalleja ja palveluita kuluvan vuoden aikana