Directo logo

Directo

Directo on virolainen täysin web-pohjainen, nopea ja joustava yritysohjelmisto, joka kattaa yrityksen kaikki tarpeet. Directo minimoi yritysohjelmiston kustannukset. Käyttöön tarvitaan ainoastaan internet-yhteys ja päätelaite. Directo hoitaa loput. Directo on yrityksen tarpeisiin räätälöity työkalu, jolla voidaan helposti ja monipuolisesti automatisoida mm. taloushallinnon rutiinit.

Lemonsoft logo

LemonSoft

Lemonsoft on kotimainen toiminnanohjausjärjestelmä liiketoiminnan ohjaamiseen ja kehittämiseen. Ratkaisu soveltuu useimmille toimialoille ja eri kokoisille yrityksille.

Yri.fi logo

Yri.fi

Yri.fi tarjoaa IT-ratkaisut yrityksille. Kasvavaan joukkoon liittyy päivittäin asiakkaita eri toimialoilta. Yri.fi -sivuston tarjoamilla työkaluilla hallitset liiketoimintaasi laskutuksesta markkinointiin.

Cobra Systems logo

Alpha Manager by Cobra Systems

Alpha Manager -järjestelmä vastaa nopearytmisen kaupankäynnin haasteisiin ja tuo tehoja tavaravirtojen hallintaan sekä seurantaan yrityksen eri organisaatiotasoilla. Käytetyimpiä moduuleita ovat ostot, varasto, tuotanto, myynti, lähettämö, laskutus ja reskontrat.

Asteri logo

Asteri ohjelmat

Asteri tarjoaa käyttäjäystävälliset ratkaisut kaikenkokoisille toimijoille kahdenkertaiseen kirjanpitoon, palkanmaksuun, pankkiyhteyteen ja verkkopalkkaan, isännöintiin, ostoreskontraan ja laskutukseen. Isommat tilitoimistot hyötyvät tarjoamastamme tehtäväseurannasta.

Emce logo

Emce

EmCe Solution Partner Oy on taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava perheyritys. Tarjoamme asiakkaan kokoon ja tarpeeseen sopivat ratkaisut, jotka automatisoivat sähköisen taloushallinnon prosesseja ja tekevät yrityksen liiketoiminnasta sujuvaa, tehokasta ja läpinäkyvää. EmCe-ratkaisuilla kaikki langat pysyvät käsissä – hallitset ja ohjaat kaikkia taloushallinnon prosesseja helposti ja luotettavasti.

Hausvise

Hausvise

Markkinoiden tehokkain ja kattavin järjestelmä isännöinnin tarpeisiin. Hausvise isännöintijärjestelmä sisältää monipuolisia toimintoja, jotka helpottavat ja automatisoivat isännöinnin päivittäisiä tehtäviä. Automatisoinnin avulla isännöintitoimiston ammattilaisten aika vapautuu kiinteistöjen omistaja-arvon optimointiin ja ennakoivaan talousjohtamiseen.

Finvoicer logo

Finvoicer

Finvoicer käyttää Apixin sähköistä laskujenvälitysalustaa. Saat Apixin palvelut käyttöösi olemalla suoraan yhteydessä Finvoiceriin. Siirry Finvoicerin sivuille.