Directo logo

Directo

Directo on virolainen täysin web-pohjainen, nopea ja joustava yritysohjelmisto, joka kattaa yrityksen kaikki tarpeet. Directo minimoi yritysohjelmiston kustannukset. Käyttöön tarvitaan ainoastaan internet-yhteys ja päätelaite. Directo hoitaa loput. Directo on yrityksen tarpeisiin räätälöity työkalu, jolla voidaan helposti ja monipuolisesti automatisoida mm. taloushallinnon rutiinit.

Asteri logo

Asteri ohjelmat

Asteri tarjoaa käyttäjäystävälliset ratkaisut kaikenkokoisille toimijoille kahdenkertaiseen kirjanpitoon, palkanmaksuun, pankkiyhteyteen ja verkkopalkkaan, isännöintiin, ostoreskontraan ja laskutukseen. Isommat tilitoimistot hyötyvät tarjoamastamme tehtäväseurannasta.

Emce logo

Emce

EmCe Solution Partner Oy on taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava perheyritys. Tarjoamme asiakkaan kokoon ja tarpeeseen sopivat ratkaisut, jotka automatisoivat sähköisen taloushallinnon prosesseja ja tekevät yrityksen liiketoiminnasta sujuvaa, tehokasta ja läpinäkyvää. EmCe-ratkaisuilla kaikki langat pysyvät käsissä – hallitset ja ohjaat kaikkia taloushallinnon prosesseja helposti ja luotettavasti.

Hausvise

Hausvise

Markkinoiden tehokkain ja kattavin järjestelmä isännöinnin tarpeisiin. Hausvise isännöintijärjestelmä sisältää monipuolisia toimintoja, jotka helpottavat ja automatisoivat isännöinnin päivittäisiä tehtäviä. Automatisoinnin avulla isännöintitoimiston ammattilaisten aika vapautuu kiinteistöjen omistaja-arvon optimointiin ja ennakoivaan talousjohtamiseen.

Infocloud logo

InfoCloud

Selainkäyttöisellä Infocloud-toiminnanohjausjärjestelmällä sähköiset laskut lähetetään ja vastaanotetaan yhdellä napinpainalluksella. Myyntilaskuihin voi lisätä myös liitteitä, jotka menevät vastaanottajalle laskun mukana. Ostolaskujen sisäänluku käsittelee laskut rivitasolla. Saapuneet ostolaskut voidaan siirtää automaattisesti myyntijärjestelmään ja hinnoitella myynti halutulla katteella.

Yri.fi logo

Yri.fi

Yri.fi tarjoaa IT-ratkaisut yrityksille. Kasvavaan joukkoon liittyy päivittäin asiakkaita eri toimialoilta. Yri.fi -sivuston tarjoamilla työkaluilla hallitset liiketoimintaasi laskutuksesta markkinointiin.