PURO Finance logo

Puro Finance

PURO Finance on suomalainen fintech-yhtiö, joka on erikoistunut factoringiin eli laskurahoitukseen. PUROn tekeminen pohjaa ensiluokkaiseen teknologiaan ja digitaalisiin prosesseihin. Tavoitteenamme on tarjota yhdessä kumppaniemme kanssa luotettava ja vaivaton laskusaatavien rahoituspalvelu, joka yhdistää asiakkaiden laskutuksen, rahoituksen, luottovakuutuksen, perinnän ja kirjanpidon.

Validius

Validius on kotimainen valtakunnallisesti toimiva laskutus-, maksunvalvonta-, perintä- ja luotonhallintapalveluja tarjoava asiantuntijayritys, joka palveluillaan tehostaa toimeksiantajiensa kassan kiertoa ja pitkän aikavälin kannattavuutta. Validiuksen ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta auttaa toimeksiantajia valitsemaan tehokkaat saatavan elinkaarta hallinnoivat palvelut jotka aina toteutetaan hyvää perintätapaa noudattaen ja asiakassuhteen erityspiirteet huomioiden.

Brang

Brang

Me BRANGissa olemme erikoistuneet myyntilaskun elinkaaren palveluihin. Suomeksi sanottuna se tarkoittaa, että huolehdimme puolestasi yrityksesi laskutus- ja reskontrapalveluista sekä perintäpalveluista. Meidän brangilaisten tavoitteena on löytää ratkaisuja, joilla liiketoimintasi sujuu: saat suorituksia laskuillesi ja asiakkaasi pystyy ne maksamaan.

Rahoittaja.fi Corona Capital logo

Corona Capital

Corona Capital Oy on laskurahoitukseen erikoistunut suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö. Kauttamme hoituvat myös yritysten perintä- ja laskutusasiat sekä luottotietokyselyt. Lisäksi autamme asiakkaitamme tilitoimisto-, lakimies ja rahoituskonsultointiasioissa. Rahoittaja.fi laskurahoituspalvelu rahoittaa laskusi hetkessä. coronacapital.fi rahoittaja.fi

Certum logo

Certum

Certumin ohjelmalla hoidat pk-yrityksen laskutuksen, muistuttamisen ja perinnän vaivattomasti ja ammattimaisesti. Halutessasi saat heti rahat myyntilaskuista tilillesi, mistä tahansa laskusta, yhdellä klikkauksella. Palvelulla varmistat, että yrityksesi reskontra on ammattimaisesti hoidettu alusta aivan loppuun asti. Tiedät koko ajan, missä rahasi kulkee ja yrityksesi kassa on vahvempi.