Apix tilitoimistoille

Tarjoa asiakkaillesi Apixin toimivat palvelut ja kasvata liikevaihtoasi.

apix-pari 4

Luotettavaa palvelua asiantuntijalta

Apix on verkkolaskutuksen asiantuntija. Olemme olleet mukana perustamassa Suomen verkkolaskutusta ja palveluihimme luottavat jo kymmenet tuhannet suomalaiset yritykset. Mottomme on: “Laskut toimitetaan varmasti perille”.

Apix löytyy valmiiksi kytkettynä kymmeniin taloushallinnon ohjelmistoihin ja toiminnanohjauksen järjestelmiin. Jos ohjelmistoon ei vielä löydy yhteyttä, rakennamme sen veloituksetta.

Helppoa laskutusta

Haluamme tehdä laskutuksesta mahdollisimman helppoa. Palvelussamme voi mm. lähettää verkkolaskut ilman vastaanottajan verkkolaskuosoitteen kaivelua. Etsimme sen lähettäjän puolesta. Jos osoitetta ei löydy, toimitamme laskun kirjeenä perille.

Poista paperi pieniltäkin

APIX Laskumappi on kustannustehokas ja helppo verkkopalvelu, jolla pienimmät yritykset voivat lähettää ja vastaanottaa kaikki laskunsa sähköisesti. Laskut säilyvät helposti tallessa ja tilitoimisto voi saada laskuista sähköiset kopiot.

Laajenna palveluvalikoimaa helposti

Apixin laskutusalustaan on valmiiksi kytketty lisäpalveluja, kuten laskurahoitus, perintäpalveluja tai hankinnan kuluanalyysi. Lisäpalvelut on nopea ja helppo ottaa käyttöön, ja voit tarvittaessa laajentaa omaa palveluvalikoimaasi kätevästi.

Joustava kumppani

Meillä on useita kumppanuusmalleja. Voit myydä ja veloittaa palvelun itse asiakkaaltasi. Voit myös jättää myynnin Apixille, jolloin saat jatkuvan suosittelupalkkion asiakkaasi käyttämistä kuluista.

Kasvata liikevaihtoasi.

Myy Apixin palvelut itse valitsemillasi paketointi- ja hinnoittelumalleilla. Voit myös antaa Apixin tehdä myynnin, jolloin saat jatkuvan myyntiprovision.

Apix tilitoimistoille

Mijas, Costa del Sol. Apix-kehityspäivät.

APIX-kehityspäivät tilitoimistoille

27.05.2019

Keskustelimme tilitoimistoalan tarpeista Fuengirolassa. Katso tunnelmat.

Kytke Apix Procountoriin

Kytke Apix Procountoriin

27.05.2019

Apixin laskunvälityspalvelut on nopea ja helppo kytkeä Procountoriin. Kytkeminen on nopeaa, helppoa ja ilmaista.

Tilitoimisto, ryhdy talouskaveriksi!

09.05.2019

Ryhtymällä yrittäjän talouskaveriksi vähennät työteliäitä paperilaskuja, helpotat viestintää asiakkaasi kanssa sekä kasvatat tilitoimistosi liikevaihtoa! Tarjoamme avuksi helppokäyttöiset työkalut.

Fuengirola, rantabulevardi. Apix-kehityspäivät.

Taloushallintoalan tulevaisuus – Muuttaako tilitoimisto etelään? [Videohaastattelut]

21.05.2018

Näkemyksiä tilitoimistoalan tulevaisuudesta ja uusista liiketoimintamalleista kysyttiin toimialan sisältä ja ulkoa. Katso videohaastattelut ja lue artikkeli.

Lue lisää ajankohtaista asiaa verkkolaskutuksesta!

Kiinnostuitko?