Technical Project Manager

Published by Apix on

Apix Messaging hakee Technical Project Manageria liittymään tiimiinsä Espooseen. Tehtävässä vastaat asiakasprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta itsenäisesti sekä yhteistyössä projekti-insinööreistä koostuvan tiimin kanssa. Määrittelet vaatimukset ja ratkaisut projekteille tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, kommunikoit asiakkaan kanssa projektien toimituksesta ja vastaat sekä omasta että tiimin implementointityöstä. Projektit sisältävät muun muassa järjestelmän käyttöönottoon liittyviä tehtäviä, kuten konfigurointia, ohjelmointia, visualisointia ja testaamista.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta teknisestä projektityöskentelystä asiakasrajapinnassa. Sinulla on valmius kantaa kokonaisvastuu sekä projektien toimituksesta että projekti-insinöörien töiden koordinoinnista, jotta ratkaisut toteutetaan asiakkaille luvatulla tavalla. Osaat myös ohjelmoida tai vähintäänkin hahmotat ohjelmointilogiikan, tietokantojen ja Linuxin perusteet järjestelmien implementoinnissa. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset lisäksi itseohjautuvan työskentelytavan ja hyvät vuorovaikutustaidot. Emme edellytä aiempaa kokemusta verkkolaskutusratkaisuista, mutta se luetaan eduksi.

Uutena Technical Project Managerina pääset vastuulliseen ja monipuoliseen työtehtävään matalahierarkkisessa ja rennossa työyhteisössämme. Olemme nopeasti kasvava yritys osana isoa konsernia ja korkea henkilöstötyytyväisyytemme kertoo siitä, että ihmiset kokevat meillä työskentelyn mielekkääksi. Uudessa toimistossamme tulet tutuksi muun muassa biljardi-, PC-peli- ja rentoutumishuoneiden kanssa, sillä haluamme panostaa työntekijöidemme viihtyvyyteen myös yhteisten aktiviteettien muodossa.

Hakijalta odotetaan:

  • Kokemusta asiakasprojekteissa työskentelystä
  • Projektihallinnan kokemusta
  • Kokemusta tietoteknisistä ratkaisuista esimerkiksi opintojen, työkokemuksen tai harrastusten kautta
  • Ohjelmoinnin, tietokantojen ja Linux-ympäristön perusosaamista
  • Itseohjautuvaa työskentelytapaa ja halua kehittyä jatkuvasti
  • Asiakas- ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Suomen ja englannin kielitaitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aiempi työkokemus verkkolaskutusjärjestelmien parista
  • Ruotsin kielitaito

Kiinnostuitko tehtävästä?

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (puh. 0400 495 946, mikko.lahti(at)atalent.fi).

Lähetä aTalentille CV:si ja valinnainen hakemuskirjeesi pdf-muodossa viimeistään 15.6.2021. Mainitsethan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloitusajankohdan.

Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkoihin.

Categories: Vanhat-arkisto