Lähetä palkkalaskelmat helposti ja turvallisesti

apix-pari 2

APIX Palkat

APIX Palkat -palvelun avulla voit lähettää palkkalaskelmat helposti työntekijöillesi. Palkkalaskelmat voidaan toimittaa verkkopalkkana verkkopankkiin tai muulla valitsemallasi tavalla kuten kirjeenä, OmaPostiin tai sähköpostitse.

APIX Palkat -palvelun käyttöönotto on ilmaista sekä palkanmaksajalle että palkansaajalle. Palvelussa ei ole myöskään kiinteitä kuukausimaksuja.

Miksi juuri APIX Palkat?

Kun lähetät palkkalaskelmat sähköisesti, säästyt palkkakuittien tulostamiseen, kuorittamiseen ja postittamiseen kuluvalta ajalta.

Työntekijäsi vastaanottama palkkalaskelma on aivan saman näköinen kuin palkanlaskentaohjelmistosi tuottama PDF-kuva.

Aloita palvelun käytön heti ilman palkansaajarekisterin luontia Apixin palveluun. Luomme rekisterin automaattisesti sekä päivitämme sitä puolestasi aina uuden työntekijän aloittaessa.

Tarvittaessa voit antaa kunkin työntekijäsi valita APIX Palkat -portaalissa juuri hänelle sopivan palkkalaskelman vastaanottotavan.

qZt8f1ya

Lasse Elfving

CTO, Fennoa

En tiedä, miten verkkopalkkaa voisi ottaa käyttöön yhtään helpommin.

Palkkalaskelmat voi toimittaa monella tavalla

Lähetä kaikki palkkalaskelmat kerralla. Toimitamme ne perille sovitulla tavalla.

APIX Verkkopalkka

Palkkalaskelman tiedot siirretään sähköisesti palkanlaskenta-ohjelmistosta verkkopalkkaoperaattorille eli Apixille. Apix muuntaa tarvittaessa palkkalaskelma-materiaalin ilmaiseksi oikeaan muotoon. Jos palkkalaskelman kuva puuttuu, luomme sen puolestasi.

Palkkalaskelmat säilyvät Apixin palvelussa 3 täyttä vuotta kuluvan vuoden lisäksi.

Verkkopalkka on helppo ja turvallinen tapa toimittaa palkkalaskelma

Verkkopalkka on sähköinen palkkalaskelma, jonka palkansaaja pääsee näkemään oman verkkopankkinsa kautta.

Turvallisesti oikealle vastaanottajalle

    Verkkopalkka on turvallinen, sillä sen tietoturva perustuu verkkopankeissa käytettävään tekniikkaan. Verkkopalkan käyttäjät tunnistetaan luotettavasti, ja siirrettävä ja talletettava tieto salataan asianmukaisesti. Verkkopalkkaan verrattuna esimerkiksi tavallisen sähköpostin mukana lähetetyn salaamattoman palkkalaskelman tiedot eivät ole turvassa sivullisten urkinnalta.

    Nopeasti ja edullisesti perille

    Lähettämällä palkkalaskelmat sähköisesti kirjepostin sijaan säästät rahaa, vaivaa ja luontoa. Työntekijä saa myös palkkalaskelmansa nopeasti, ilman kirjepostin aiheuttamia viiveitä.

    Kiinnostuitko?