Helpompaa laskutusta.

Unohda verkkolaskuosoitteiden etsiminen ja anna Apixin tehdä se puolestasi. Lähetä laskut nappia painamalla. Toimitamme ne luotettavasti perille kunkin asiakkaasi toivomalla tavalla.

apix-pari 1

Luotettavasti perille

Apixin kautta lähetetyt laskut toimitetaan kustannustehokkaasti ja automaattisesti verkkolaskuina perille. Laskut voidaan toimittaa sähköisesti myös mobiilipalveluihin kuten OmaPostiin.

Tarvittaessa tulostamme, kuoritamme ja postitamme laskut Suomeen ja ulkomaille. Laskut voidaan toimittaa myös sähköpostitse. Tällöin voit valita niille myös kaksivaiheisen lähetystavan.

Laskut myös kuluttajille

Apixin "avaimet käteen" -mallilla voit aloittaa helposti e-laskutuksen eli laskujen lähettämisen kuluttajille verkkopankkiin. Laskut voidaan toimittaa kuluttajille myös sähköisiin mobiilipalveluihin kuten Mobifyihin, Kivraan tai Omapostiin. Lisäksi laskut voidaan toimittaa kirjeenä tai sähköpostitse.

Kysy lisää kuluttajien laskutuksesta!

Verkkolaskuja > 96% kaikista lähetetyistä laskuista*

*Apixin keskimääräisen asiakkaan verkkolaskuprosentti 20.8.2020.

Verkkolaskut ilman turhia kuluja

Apixin käyttöönotto on ilmaista, ja meillä ei ole kiinteitä kuukausimaksuja tai muita piilokuluja. Maksat vain lähetetyistä tai vastaanotetuista laskuista.

Miksi kannattaa valita Apix?

Etsimme puolestasi laskun vastaanottajan ajantasaista verkkolaskuosoitetta julkisista sekä Apixin omista verkkolaskuosoiterekistereistä. Jos emme löydä verkkolaskuosoitetta, toimitamme laskun kirjeenä perille. Kerran lähetetty lasku ei enää palaudu sinulle takaisin vanhan tai puutteellisen verkkolaskuosoitteen takia.

APIX Laskumappi

Kun lähetät laskut Apixin kautta, asiakkaasi näkemä lasku on tismalleen saman näköinen kuin lähettämäsi lasku - myös niillä asiakkaillasi, jotka vastaanottavat laskut pankin kautta. Selkeä laskun PDF-kuva on tärkeä laskun tarkistajalle ja hyväksyjälle. Jos siis laskutusohjelmistosi ei tuota laskulle PDF-kuvaa, luomme sen puolestasi.

Laskun mukana voit lähettää myös muita tarvittavia dokumentteja, kuten alihankkijoiden laskuja, työvuorolistoja tai asiakastiedotteita. Verkkolaskun tai sähköpostitse lähetetyn laskun liitteistä et saa myöskään lisäkuluja.

Lue lisää liitteistä ->

Kaikki lähetetyt tai vastaanotetut laskut arkistoituvat automaattisesti kirjanpitolainsäädännön vaatimat 6 täyttä vuotta. Voit selata ja hakea laskuja arkistosta.

Voit seurata laskuliikennettäsi APIX laskumapissa ja esimerkiksi tarkistaa, onko asiakkaasi verkkolaskuoperaattori kuitannut lähettämäsi verkkolaskun vastaanotetuksi.

APIX Laskumapista näet silmäyksellä liikekumppaniesi ajantasaisen luottotilanteen. Voi myös helposti tilata tarkemman raportin suoraan palvelusta.

Lue lisää luottotilanneraporteista ->

Apixin tulostus- ja postituspalvelun kautta voit lähettää helposti myös nidottuja vihkoja tai arkkinippuja, kuten yhtiökokousten esityslistat ja pöytäkirjat.

Tutustu erikoistulosteisiin ->

Ota verkkolaskut käyttöön

Mikroyritys

Aloita laskujen lähetys ja vastaanotto saman tien APIX Laskumapissa.

Pieni tai keskisuuri yritys

Katso miten otat Apixin käyttöön omassa ohjelmistossasi.

Suuri yritys

Ota yhteyttä, niin teemme juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.

Opi verkkolaskutuksesta

Verkkolaskutuksen kunto-opas - Apix Messaging

Verkkolaskutuksen kunto-opas

Tiedätkö mitä hyvässä kunnossa oleva verkkolaskutus oikeastaan tarkoittaa? Lataa verkkolaskutuksen kunto-opas!

Webinaari - Mitä yrityksen tulee tietää verkkolaskutuksesta ennen 1.4.2020

Mitä yrityksen tulee tietää verkkolaskutuksesta ennen 1.4.2020?

Mietityttääkö mitä verkkolaskulaki tarkoittaa? Katso Apixin 10.3.2020 tallennettu webinaari aiheesta.

Verkkolaskutus pohjoismaissa ja PEPPOL-laskut

Peter Törnroth, CEO, Apix Messaging AB kertoo verkkolaskutuksen etenemisestä ja erityispiirteistä muualla pohjoismaissa sekä Virossa. Webinaari on tallennettu 27.2.2020.