Helppoa ja huoletonta laskutusta asiantuntijalta. Järkihintaan.

apix-mies 2

Miksi kannattaa valita Apix?

Toimii taatusti.

Kun hankit verkkolaskut huippuasiantuntijalta, voit luottaa siihen, että laskut saapuvat perille valvotusti, turvallisesti ja ilman yllätyksiä.

Ilmainen asiakastuki.

Joustavan asiakastukemme tavoitat helposti ja ilman lisämaksuja. Useimmiten asiat ratkaistaan nopeasti yhden puhelun aikana.

Liität vapaasti.

Kun haluat valita vapaasti juuri teidän yrityksellenne sopivat ohjelmistot, reskontran ja muut taloushallinnan palvelut, Apixilla se onnistuu.

Verkkolaskut ilman turhia kuluja

Apixin käyttöönotto on ilmaista. Meillä ei myöskään ole kiinteitä kuukausimaksuja tai muita piilokuluja. Tutustu hinnoitteluumme.

Enemmän laskutusta helpottavia ominaisuuksia

Lähetä laskut

Apixilla lähetät laskut verkkolaskuina jopa ilman vastaanottajan verkkolaskuosoitetta. Etsimme ajantasaisen osoitteen puolestasi ja toimitamme laskusi luotettavasti perille.

Vastaanota laskut

Kun vastaanotat kaikki laskut Apixin kautta, ne pysyvät järjestyksessä. Apixin skannauspalvelu sähköistää myös kirjelaskut sekä sähköpostitse saapuneet PDF-laskut.

Lisää reskontra, perintä tai laskurahoitus itse valitsemaltasi kumppanilta.

Tarvitessasi laskurahoitusta tai muita taloushallinnon lisäpalveluja, löydät Apixiin valmiiksi kytkettynä useita tarjoajia. Rakennamme joustavasti yhteydet muihinkin.

Ota verkkolaskut käyttöön

Mikroyritys

Aloita laskujen lähetys ja vastaanotto saman tien APIX Laskumapissa.

Pieni tai keskisuuri yritys

Katso miten otat Apixin käyttöön omassa ohjelmistossasi.

Suuri yritys

Ota yhteyttä, niin teemme juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.

Verkkolaskut pienille ja isoille yrityksille

Pysy kuulolla

Tilaa Apixin uutiskirje, niin tiedät mitä tapahtuu verkkolaskutuksessa ja sähköisessä taloushallinnossa. Seuraa Apixia myös somessa.