Hanki EDI-palvelut sähköisen sanomaliikenteen asiantuntijalta.

apix-mies 3

Sähköistä tiedonsiirtoa organisaatioiden välillä

Apix on EDI-operaattori, ja meillä on pitkä kokemus organisaatioiden välisestä sähköisestä tiedonsiirrosta. Anna meidän huolehtia yrityksesi ja liikekumppaniesi välisistä sähköisistä tilauksista ja toimituksista.

EDI-icon-green

APIX EDI

Sähköinen tilaus- ja toimitusprosessi on nopea, virheetön ja luotettava. Sähköiset tilaukset saapuvat viipymättä perille ja vähentävät virheitä, kun tilausten tietoja ei enää käsitellä manuaalisesti. Tilaajat voivat optimoida omia tilaus- ja toimitusprosessejaan ajantasaisten ja tarkkojen tilaus- ja toimitustietojen perusteella.

APIX EDI-sanomaliikenteen toimivuutta valvotaan jatkuvasti 365 / 24 / 7.

EDI-sanomat helposti ja järkevään hintaan Apixilta.

Rakennamme veloituksetta EDI-yhteydet toimimaan TCP/IP -verkon ylitse. Lähtevälle aineistoille tehdään EDI-kumppani- tai järjestelmäkohtainen esitystapamuunnos (esimerkiksi EDIFACT ja erilaiset XML-sanomamääritykset).

EDI-sanomien vastaanotto toteutetaan kuten lähetys, mutta päinvastaisessa järjestyksessä.

Meillä on valmiit yhteydet useisiin keskusliikkeisiin.

Miten EDI toimii?

APIX EDI-palvelussa yrityksesi ja asiakkaasi (tai toimittajasi) välille rakennetaan sähköiset kanavat ns. organisaatioiden välistä tiedonsiirtoa varten (OVT).

Kussakin EDI-kanavassa liikkuu vain yhdenlaisia EDI-sanomia ja vain teidän kahden yrityksen välillä. Vastaanotat esimerkiksi asiakkaaltasi sähköisiä tilauksia yhdessä kanavassa. Toisessa kanavassa voit puolestasi lähettää sähköiset lähetyslistat. Usein myös laskuja lähetetään EDI-kanavaa pitkin. Tällöin puhutaan EDI-laskusta.

EDI-sanomia
EDI-sanomia

Loistavaa yhteistyötä

Finefoods

“Olen miettinyt, miten kuvailisin lyhyesti ja ytimekkäästi yhteistyötä Apixin kanssa ja voin sanoa, että se on sujunut loistavasti.” Näin toteaa aasialaisten elintarvikkeiden maahantuontiin erikoistuneen perheyritys Fine Foods Oy:n toimitusjohtaja Kati Lamppu.

Lue lisää >

Kiinnostuitko?