PURO Finance logo

Puro Finance

PURO Finance on suomalainen fintech-yhtiö, joka on erikoistunut factoringiin eli laskurahoitukseen. PUROn tekeminen pohjaa ensiluokkaiseen teknologiaan ja digitaalisiin prosesseihin. Tavoitteenamme on tarjota yhdessä kumppaniemme kanssa luotettava ja vaivaton laskusaatavien rahoituspalvelu, joka yhdistää asiakkaiden laskutuksen, rahoituksen, luottovakuutuksen, perinnän ja kirjanpidon.

Alisa

Apix-rajapinta on ALISA:n valinnainen lisäosa, jonka saat Tietohipulta käyttöösi avaimet käteen -ratkaisuna. Ota yhteyttä Tietohippuun tilataksesi palvelun tai saadaksesi siitä lisätietoja.

Validius

Validius on kotimainen valtakunnallisesti toimiva laskutus-, maksunvalvonta-, perintä- ja luotonhallintapalveluja tarjoava asiantuntijayritys, joka palveluillaan tehostaa toimeksiantajiensa kassan kiertoa ja pitkän aikavälin kannattavuutta. Validiuksen ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta auttaa toimeksiantajia valitsemaan tehokkaat saatavan elinkaarta hallinnoivat palvelut jotka aina toteutetaan hyvää perintätapaa noudattaen ja asiakassuhteen erityspiirteet huomioiden.