APIX Laskumappi

Onko yritykselläsi vain vähän laskuja?

Lähetä ja vastaanota kaikki laskut netissä ilman kiinteitä kuukausikuluja.

apix-mies 1

Lähetä laskuja

APIX Laskumapissa kirjoitat ja lähetät laskut helposti verkkoselaimella. Etsimme puolestasi asiakkaasi ajantasaisen verkkolaskuosoitteen ja toimitamme laskun luotettavasti verkkolaskuna perille. Jos asiakkaallesi ei löydy verkkolaskuosoitetta, toimitamme laskun postitse kirjeenä.

Vastaanota laskuja

APIX Laskumappiin voit vastaanottaa kaikki laskut helposti ja huoletta. Verkkolaskujen vastaanoton lisäksi voit ottaa käyttöösi myös Apixin skannauspalvelun, joka sähköistää kirjeet ja sähköpostitse vastaanottamasi PDF-laskut.

Laskut ja eräpäivät pysyvät tallessa ja järjestyksessä. Ilmoita vain laskujen lähettäjille uusi laskutusosoitteesi.

JÄRKEVÄÄN HINTAAN

Apixilla maksat vain käytöstä, eli kun lähetät tai vastaanotat laskun. Palvelussa ei ole kiinteitä kuukausikuluja. Jos tarvitset apua, tavoitat ilmaiseksi myös asiakaspalvelumme.

Laskujen lähettämisestä tai vastaanottamisesta maksetaan etukäteen ostamalla Apixin verkkokaupasta saldoa eli verkkopostimerkkejä. Katso verkkopostimerkkien hinnasto.

Enemmän ominaisuuksia

Lähetä verkkolaskut ja kirjelaskut APIX Laskumapissa helposti napin painalluksella.

Etsinne vastaanottajan verkkolaskuosoitteen julkisista ja omista verkkolaskuosoiterekistereistä. Jos verkkolaskuosoitetta ei löydy, lasku toimitetaan perille kirjelaskuna.

Voit seurata laskuliikennettäsi APIX laskumapissa ja esimerkiksi tarkistaa, onko asiakkaasi verkkolaskuoperaattori kuitannut lähettämäsi verkkolaskun vastaanotetuksi.

Automaattisesti muodostuvat tuote- ja asiakasrekisterit helpottavat laskutusta.

APIX Laskumappiin voit myös vastaanottaa verkkolaskuja.

Kytke päälle Apixin skannauspalvelu ja vastaanota myös kirjelaskut sekä sähköpostitse saapuneet PDF-laskut APIX Laskumappiin.

Tiedota vain uusi laskutusosoitteesi laskun lähettäjille.

APIX Laskumappiin sisältyy ilmaiseksi mahdollisuus laskujen hyväksyntäkierrätykseen.

Kaikki Apixin kautta lähetetyt tai vastaanotetut laskut säilyvät sähköisessä arkistossa kuluvan vuoden lisäksi 6 täyttä vuotta.

Voit toimittaa laskukopiot APIX Laskumapista myös tilitoimistoosi.

Maksullisena lisäpalveluna APIX Laskumapin pysyväisarkistoon voi tallettaa myös muita dokumentteja.

APIX Laskumapista näet silmäyksellä liikekumppaniesi ajantasaisen luottotilanteen. Voi myös helposti tilata tarkemman raportin suoraan palvelusta.

Lue lisää luottotilanneraporteista ->

Apixin tulostus- ja postituspalvelun kautta voit lähettää helposti myös nidottuja vihkoja tai arkkinippuja, kuten yhtiökokousten esityslistoja ja pöytäkirjoja.

Tutustu erikoistulosteisiin ->

APIX LASKUMAPISSA

  • Lähetät kaikki laskut napin painalluksella - sekä verkkolaskut että kirjelaskut.
  • Pysyt aina ajan tasalla, onko laskut lähetetty ja toimitettu eteenpäin.
  • Saapuneet laskut pysyvät tallessa ja järjestyksessä.
  • Voit toimittaa kirjanpitäjällesi sähköiset versiot laskuista.

LIITÄ OHJELMISTOON

Kun laskumääräsi kasvavat, voit kytkeä laskujen lähetyksen tai vastaanoton suoraan laskutus- tai taloushallinnon ohjelmistoosi. Tällöin APIX Laskumapin sijaan lähetät laskut ohjelmistostasi tai vastaanotat ne sinne suoraan.

Verkkolaskuosoitteesi säilyy muuttumattomana ja voit edelleenkin selata Apixin kautta toimitettuja laskuja APIX Laskumapissa.

Heti valmis käytettäväksi

Voit alkaa lähettää ja vastaanottaa laskuja saman tien. Laskujen vastaanottoa varten saat uuden laskutusosoitteesi tietojesi tarkistamisen jälkeen.

APIX Laskumappi

Ota APIX Laskumappi käyttöön