Tule kumppaniksi

Integroi Apix ohjelmistoosi ja tarjoa asiakkaillesi Apixin helpot ja toimivat palvelut!

Peter-hand

Tarjoa parempia palveluja asiakkaillesi.

Laskujen lähetys ja vastaanotto

Apixin kautta asiakkaasi voivat lähettää ja vastaanottaa kaikki laskunsa. Palvelun voi ottaa käyttöön minuuteissa ja palveluihin kehitetyt ominaisuudet, kuten laskujen automaattinen reititys, tekevät käytöstä helppoa asiakkaallesi.

Lue mitä asiakkaamme sanoivat Apixista.

Palkkalaskelmien lähetys

Apixin ratkaisussa verkkopalkka ja palkkalaskelmien lähetys sähköisesti on myöskin tehty erittäin helpoksi ottaa käyttöön - sekä sinulle että asiakkaallesi.

Sähköiset tilaukset

Kun integroit EDI-sanomavälityksen valmiiksi ohjelmistoosi, voit tarjota asiakkaillesi nopeasti käyttöönotettavan ja skaalattavan tavan ottaa vastaan tilaukset sähköisesti keskusliikkeiltä ja muilta toimijoilta.

Kasvata liikevaihtoasi.

Myy Apixin palvelut itse valitsemillasi paketointi- ja hinnoittelumalleilla. Voit myös antaa Apixin tehdä myynnin, jolloin saat jatkuvan myyntiprovision.

Apixin kumppanina on hyvä olla

Joustava kumppani

Meillä asiakasta kuunnellaan. Muutostarpeet eivät huku byrokratian rattaisiin, vaan muokkaamme palvelustamme asiakkaillemme hyvän.

Palvelut, jotka toimivat

Emme tarjoa yllätyksiä vaan valvomme päivästä toiseen, että asiakkaidemme sanomat kulkevat turvallisesti perille.

Kehityksen kärjessä

Kun valitset kumppaniksesi Apixin, asiakkaasi palvelu jatkaa luotettavaa toimintaansa vaikka tekniset standardit ja toimintaympäristöt muuttuisivatkin.

Nopeasti tuotantoon

Apixilla on valmiina testatut ja toimivat, helposti integroitavat ohjelmointirajapinnat. Anna kehittäjiesi tutustua julkiseen API-rajapintaamme, pyydä testitunnukset ja kokeile!

Rajapintamme ovat joustavat ja toimimme myös perinteisillä metodeilla. Kaikkea ei löydy julkisista rajapinnoista, joten ota yhteyttä ja kysy lisää.

Ajankohtaista kumppaneille

Apixin toimisto

Apix kumppanipäivä ohjelmistotaloille 2021

16.02.2021

Apixin kumppanipäivä ohjelmistotaloille pidettiin ti 16.2.2021. Tapahtumassa käytiin läpi ajankohtaisia asioita sekä Apixilla että sähköisessä sanomanvälityksessä.

Webinaari Apixin kumppaneille 03/2020

Kumppaniwebinaari 03/2020

24.03.2020

Webinaarissa kerrattiin eurooppalaisen standardin vaatimuksia verkkolaskun tietosisällölle ja katsastettiin Apixin päivittyneet palvelut. Webinaari on suunnattu Apixin ohjelmistokumppaneiden tekniselle henkilöstölle.

Webinaari on pidetty 24.3.2020.

Apix kumppanipäivät 2019

APIX kumppanipäivä 14.11.2019

14.11.2019

Syksyn 2019 kumppanipäivässä käydään läpi ajankohtaiset asiat verkkolaskutuksen infrastruktuurissa sekä Apixin palveluissa ohjelmistokumppaneille ja loppuasiakkaille. Tervetuloa!

Tule kumppaniksi