Ajankohtaista

Lue mitä tapahtuu verkkolaskutuksessa ja sähköisessä taloushallinnossa sekä kuule viimeisimmät Apixin kuulumiset.

Kaikki uusimmat

Olemme muuttaneet

21.09.2022

Apixin toimisto on muuttanut uusiin toimitiloihin 21.9.2022 alkaen. Tästä eteenpäin osoitteemme on Keilaniementie 1, 02150 Espoo.

Apix ja Kivra auttavat yhdessä kuluttajia ja yrityksiä sujuvoittamaan ja kokoamaan pirstaloitunutta asiointia

30.08.2022

Kivran käyttäjät voivat vastaanottaa digipostia kymmeniltä tuhansilta yrityksiltä, jotka käyttävät Apixia verkkolaskuoperaattorinaan. Turvallisesta digipostista hyötyvät sekä lähettäjät että vastaanottajat.

Apixilla uusi visuaalinen ilme

21.06.2022

Apix on saanut uuden visuaalisen ilmeen. Uudistus ei vaikuta asiakkaisiimme millään tavalla. Tarjoamme jatkossakin parhaat mahdolliset ratkaisut sanomien välitykseen.

Apixille Kauppalehden Kestomenestyjä 2015-2022 -sertifikaatti

13.06.2022

Olemme saavuttaneet Kauppalehden Menestyjä-luokituksen kahdeksana peräkkäisenä vuotena ja tunnuslukuvertailujen perusteella sijoittuneet sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialan parhaimpien yritysten joukkoon.

Apix-Isolta-MobilePay-laskutustapa

Pienyrittäjälle ketterä uusi laskun lähettämistapa

06.06.2022

Isolta ja Apix välittävät Suomen ensimmäiset pienyrittäjien kertaluonteiset verkkolaskut suoraan kuluttajien matkapuhelimiin. Verkkolasku on lähetettävissä yli 2 miljoonalle MobilePay-sovellusta käyttävälle suomalaiselle.

Lähetä asiakkaillesi digipostia Kivralla

29.05.2022

Apix mahdollistaa yrityksellesi vastuullisen ja helppokäyttöisen digipostipalvelun vahvistamaan asiakasviestintää. Jatkossa voit lähettää asiakkaillesi kaikki aiemmin paperipostina menneet dokumentit ilmastopositiivisena digipostina!

Pysy kuulolla

Tilaa Apixin uutiskirje, niin tiedät mitä tapahtuu verkkolaskutuksessa ja sähköisessä taloushallinnossa. Seuraa Apixia myös somessa.