Accountor ostanut Apix Messaging Oy:n koko osakekannan

Published by Apix on

Veli-Matti Sahlberg, Apix Messaging Oy 2022 asti

Talous- ja HR-hallinnon palveluihin ja ohjelmistoihin keskittynyt Accountor on ostanut Apix Messaging Oy:n koko osakekannan. Yrityskaupan myötä Accountor tähtää asiakasmäärältään Suomen suurimmaksi laskujen välityspalveluiden tarjoajaksi.

Asiakkaidemme ja kumppaneidemme kannalta toimintamme jatkuu yritysoston jälkeen kuten ennenkin. Apix jatkaa entisellä nimellään itsenäisenä yrityksenä osana Accountor-konsernia. Yhtiön johto ja henkilöstö jatkavat työskentelyä nykyisissä tehtävissään. Tuotteet, sopimukset, palvelut ja muu toimintamme säilyy ennallaan, eikä yritysosto vaadi asiakkailtamme ja kumppaneiltamme mitään toimenpiteitä.

Keskitymme myös jatkossa ydinosaamiseemme eli laskujen välityspalveluihin sekä tilaus- ja toimitusketjujen automatisointiin liittyviin sanomanvälityspalveluihin. Liiketoimintamallimme digitaalisten liiketoimintatapahtumien operoijana perustuu vahvaan kumppanuuteen taloushallinnon palveluntarjoajien ja asiakkaidemme kanssa. Tämä yhteistyömalli jatkuu kaikkien kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa kuten tähänkin asti.

Nyt tehty yrityskauppa tarjoaa Apixille mahdollisuuden panostaa entistä enemmän kasvuun ja kehitykseen strategisena osana Accountorin SME-liiketoimintaa.

Kansainvälisillä markkinoilla toimivien asiakkaidemme kannalta Apixilla on osana Accountor-konsernia jatkossa paremmat mahdollisuudet vahvistaa asemaansa muissa Pohjoismaissa, erityisesti monille asiakkaillemme tärkeillä Ruotsin markkinoilla.

Accountor lehdistötiedote

Ystävällisin terveisin

 

Veli-Matti Sahlberg

 

Lisätietoja:

Veli-Matti Sahlberg, toimitusjohtaja, Apix Messaging Oy, veli-matti.sahlberg@apix.fi, puh. 045 344 4401

Petri Karjalainen, CSO, Accountor, petri.karjalainen@accountor.fi, puh. 040 741 6041