Laskut, palkkalaskelmat ja EDI-sanomat luotettavasti perille

apix-neito1

Asiantunteva sanomaoperaattori

Apix on verkkolasku-, verkkopalkka- ja EDI-operaattori eli lyhyesti sanomaoperaattori. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Toimimme Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.

yli 80 000
yritystä asiakkaana

224 000
yrityksen sanomia

yli 80
kumppania

Valmiiksi liitettynä ohjelmistoosi

Apixin palvelut on liitetty valmiiksi kymmeniin johtaviin taloushallinnon järjestelmiin. Jos liittymää ei vielä ole, rakennamme sen veloituksetta.

Laskut

Olemme tehneet laskujen lähettämisestä ja vastaanottamisesta helppoa. Apixin palveluihin on kehitetty monia ainutlaatuisia laskutusta helpottavia ominaisuuksia.

Palkkalaskelmat

Verkkopalkka on turvallinen tapa lähettää palkkalaskelmat työntekijöille. Voit antaa työntekijällesi mahdollisuuden valita toimitustavan. Aloittaminen on Apixilla helppoa!

EDI

Tilausten vastaanotto sähköisesti asiakkaasi järjestelmästä nopeuttaa toimintaa ja vähentää virheitä. Apixin järkevällä hinnoittelumallilla voit aloittaa helposti.

Räätälöitävät järjestelmät

Lähetätkö tai vastaanotatko laskuja asiakkaasi puolesta? Asiakaskohtaisesti muokattavat laskunkäsittelyjärjestelmämme vähentävät manuaalista työtä.

Lisää reskontra, perintä tai laskurahoitus

Apixiin on liitetty valmiiksi taloushallinnan lisäpalveluja kumppaneiltamme. Voit siis ottaa reskontran, perinnän tai laskurahoituksen nopeasti käyttöön.

Rakennamme yhteydet muihinkin. Valitse vapaasti.

Kumppaneitamme

Katso täältä kaikki kumppanit.

Haluatko Apixin kumppaniksi? Tutustu joustaviin yhteistyömalleihimme ohjelmistoille ja tilitoimistoille ja kysy lisää!

Viimeisimmät kuulumiset

Lue mitä tapahtuu Apixilla ja sähköisessä taloushallinnossa.

Olemme muuttaneet

Apixin toimisto on muuttanut uusiin toimitiloihin 21.9.2022 alkaen. Tästä eteenpäin osoitteemme on Keilaniementie 1, 02150 Espoo.

Apix ja Kivra auttavat yhdessä kuluttajia ja yrityksiä sujuvoittamaan ja kokoamaan pirstaloitunutta asiointia

Kivran käyttäjät voivat vastaanottaa digipostia kymmeniltä tuhansilta yrityksiltä, jotka käyttävät Apixia verkkolaskuoperaattorinaan. Turvallisesta digipostista hyötyvät sekä lähettäjät että vastaanottajat.

Apixilla uusi visuaalinen ilme

Apix on saanut uuden visuaalisen ilmeen. Uudistus ei vaikuta asiakkaisiimme millään tavalla. Tarjoamme jatkossakin parhaat mahdolliset ratkaisut sanomien välitykseen.

Apixille Kauppalehden Kestomenestyjä 2015-2022 -sertifikaatti

Olemme saavuttaneet Kauppalehden Menestyjä-luokituksen kahdeksana peräkkäisenä vuotena ja tunnuslukuvertailujen perusteella sijoittuneet sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialan parhaimpien yritysten joukkoon.
Apix-Isolta-MobilePay-laskutustapa

Pienyrittäjälle ketterä uusi laskun lähettämistapa

Isolta ja Apix välittävät Suomen ensimmäiset pienyrittäjien kertaluonteiset verkkolaskut suoraan kuluttajien matkapuhelimiin. Verkkolasku on lähetettävissä yli 2 miljoonalle MobilePay-sovellusta käyttävälle suomalaiselle.

Lähetä asiakkaillesi digipostia Kivralla

Apix mahdollistaa yrityksellesi vastuullisen ja helppokäyttöisen digipostipalvelun vahvistamaan asiakasviestintää. Jatkossa voit lähettää asiakkaillesi kaikki aiemmin paperipostina menneet dokumentit ilmastopositiivisena digipostina!

Kuinka voimme auttaa?